DIGITAL PEST CONTROL | LUNCH SESSIES

MAANDAG 9 DECEMBER 2019 – BURGER’S ZOO (ARNHEM – NEDERLAND) * VOL
DINSDAG 10 DECEMBER 2019 – TECHNOPOLIS (MECHELEN – BELGIË) * VOL

Duurzaam plaagdiermanagement volgens de principes van het Integrated Pest Management waarbij ontzorging van de klant centraal staat.

Wilt u uw klanten de snelste en meest innovatieve service bieden? Wilt u weten wat er bij de klant aan de hand is zonder dat u ter plaatse bent? Wilt u uw eigen tijd efficiënter gebruiken en het beste uit uw dag halen? Dan bent u klaar voor de toekomst van plaagdiermanagement!

FLYDETECT (NIEUW!)

Mevr. Maike Schmitz van de firma PestWest stelt in dit kader het nieuwe FlyDetect voor: een realtime monitoring systeem voor de beheersing van vliegende insecten op basis van innovatieve cameratechnologie. Deze presentatie zal in het Engels gegeven worden.

XIGNAL SOLUTION

Dhr. Hans Frantzen van de firma Dimo Systems vertelt wat de Xignal Solution voor uw bedrijf en uw klanten kan betekenen. Naast technische kenmerken van het product worden de voordelen van een digitaal monitoringsysteem getoond. Hoe kan het systeem aangeboden worden bij uw klant? Digitale monitoring is anders dan de huidige traditionele manier van dienstverlening dus wat verandert er en wat blijft er hetzelfde? Waar gaat u straks het verschil maken? Welke kansen gaat het u bieden? En waar stopt het?

PESTSCAN SOFTWARE

Dhr. Jan Smits van de firma PestScan demonstreert de perfecte software-oplossing voor bedrijven die aan plaagdierbeheersing doen en toont de vele mogelijkheden die het systeem kan bieden, zoals o.a. een probleemloze integratie met de Xignal Solution. Hiernaast krijgen de deelnemers ook de kans om aan de slag te gaan met de software om zelf het gebruiksgemak te ervaren.

PROGRAMMA

  • 12:00 – 12:45: Ontvangst met lunchbuffet
  • 12:45 – 13:30: Presentatie 1: Xignal Solution (Dimo Systems)
  • 13:30 – 14:00: Presentatie 2: FlyDetect (PestWest)
  • 14:00 – 14:15: Koffiepauze
  • 14:15 – 15:15: Presentatie 3: PestScan Software
  • 15:30: Einde

Beide sessies zijn volledig volgeboekt. Moest u toch graag een toekomstige sessie willen bijwonen, kunt u steeds een mailtje sturen naar training-benelux@killgerm.com. Het is uiteraard ook steeds mogelijk om een in-house sessie voor u en uw medewerkers in te plannen. Vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden want samen komen we tot de beste oplossing!

Indien u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen zou hebben, aarzel zeker niet om contact op te nemen met uw accountmanager of met ons kantoor.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze workshops en trainingen? Is er een onderwerp dat u graag behandeld wenst te zien, maar dat volgens u nog niet aan bod is gekomen? Heeft u behoefte aan een interne training voor uw medewerkers bij u op het bedrijf? Laat het ons gerust weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een gepaste oplossing!

e: training-benelux@killgerm.com
t: +32 (0)14 44 22 74

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha