KILLGERM® ON TOUR

DINSDAG 7 DECEMBER 2021 – Van der Valk Hotel ALMERE (NL)
WOENSDAG 8 DECEMBER 2021 – Van der Valk Hotel DEN BOSCH-VUGHT (NL)

Om u op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe (product)ontwikkelingen en actuele topics, gaan we in december de baan op, en wel op dinsdag 7 december in Almere (NL) en woensdag 8 december in Den Bosch (NL). Locatie Mechelen (België) is wegens omstandigheden geannuleerd.

Gedurende deze dagen bieden wij u de mogelijkheid om bij te praten met het Killgerm team en een kleine selectie leveranciers/fabrikanten, afgewisseld met interessante lezingen over nieuwe innovaties of actuele thema’s.

UPDATE 29/11 – BELANGRIJKE INFO: het event in Almere en Den Bosch gaat gewoon door! In samenspraak met de locaties zullen er extra maatregelen getroffen worden conform de beslissingen die op vrijdag 26/11 door de Nederlandse overheid zijn aangekondigd. Denk aan een verplichte check (QR scan) van uw coronatoegangsbewijs bij binnenkomst, het respecteren van de 1,5 meter en het dragen van een mondmasker bij verplaatsingen binnen. Voor de lunch zal er ook met vaste zitplaatsen gewerkt worden.

KENNIS & NASCHOLINGSPUNTEN
Tijdens deze dagen komt u niet alleen meer te weten over de laatste nieuwe innovaties in ons vakgebied, maar bieden wij ook de mogelijkheid om aan het einde van de dag een digitale toets af te leggen over de verschillende onderwerpen die gepresenteerd worden en dus 2 dagdelen (25 punten) te behalen voor het up-to-date houden van uw Nederlands vakbekwaamheidsdiploma!

Deelnamekost CPMV-toets: € 150,00 per persoon.

DAGPROGRAMMA

DINSDAG 7 DECEMBER 2021 (Van der Valk Hotel Almere)
WOENSDAG 8 DECEMBER 2021 (Van der Valk Hotel Den Bosch-Vught)

  • 09u00 – 10u00: ontvangst + standbezoek
  • 10u00 – 11u00: presentatie IPM-Knaagdierbeheersing 2023 (Rob van Veldhuijzen, Killgerm Training)
  • 11u00 – 12u00: presentatie Selontra (Jan Koopman/Leon van Mullekom BASF)*
  • 12u00 – 13u00: lunch / standbezoek
  • 13u00 – 14u00: presentatie Strygoo SmarTrap (Dries Verdonck, Strygoo)
  • 14u00 – 15u00: presentatie Dismate PE (Paul Sidebottom, Russell IPM)**
  • 15u00 – 15u30: CPMV-toets (€ 150,00 p.p.)
  • 15u00 – 16u00: standbezoek + einde

*Update: de Selontra presentatie zal in het Nederlands gegeven worden. Op dinsdag 7 december zal dhr. Jan Koopman (BASF) de presentatie verzorgen en op woensdag 8 december dhr. Leon van Mullekom (BASF).

**Na het volgen van deze presentatie ontvangt u van ons uw Dismate certificaat. Dit certificaat is vereist om het product bij ons aan te schaffen.

Bovenstaande sprekers zijn gedurende de pauzes te vinden bij onze stands, waar ook firma PestWest en Traplinked hun opwachting maken.

  • Maike Schmitz van PestWest stelt de gloednieuwe Chameleon Qualis voor, de laatste nieuwe innovatie op gebied van LED-technologie voor de beheersing van vliegende insecten!
  • Tim Kirchhof van firma Traplinked vertelt u graag alles over hun slimme monitoringsystemen die een nieuwe kijk bieden op non-tox plaagdierbeheersing.

Uiteraard dienen alle geldende aanwijzingen betreffende de coronamaatregelen bij alle locaties strikt opgevolgd te worden. Wanneer er van overheidswege nieuwe of bijkomende veiligheidsmaatregelen aangekondigd worden, dan zijn deze altijd leidend.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Bij vragen, neem contact op met training-benelux@killgerm.com of telefonisch op het nummer +32 (0)14 44 22 73.