Killgerm vindt kennisoverdracht erg belangrijk en organiseert daarom om het jaar de “Killgerm Infodagen“: een tweedaags evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en relevante thema’s binnen de plaagdiermanagement branche. Het evenement wordt georganiseerd op twee verschillende locaties: over het algemeen doorgaans regio Apeldoorn en regio Tilburg.

De dagen worden gevuld met interessante lezingen over diverse onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Tijdens de pauzes krijgen de bezoekers de gelegenheid om een 15- à 20-tal stands van fabrikanten, toeleveranciers, opleidingsinstituten en brancheverenigingen te bezoeken. Na afloop kunnen de deelnemers een toets afleggen om bij goed resultaat nascholingspunten (of dagdelen) bij te schrijven voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

De Killgerm Infodagen 2019 zullen plaatsvinden op de volgende data en locaties:

De lezingen zullen dit jaar verzorgd worden door mevr. Anna Möller (KAD), dhr. Kor de Boer (PrivacyZeker), dhr. Bart Coenaers (LEVEL4.EU) en dhr. Jos Creemers (SHR). Het programma zal in goede banen geleid worden door dhr. Jenno Brookman, onze dagvoorzitter van dienst.

Wij voelen ons vereerd om u bovenstaande namen te mogen voorstellen en hopen wederom een interessant programma aan te kunnen bieden.

KLIK HIER OM HET DAGPROGRAMMA TE DOWNLOADEN!

Ook dit jaar bieden wij onze relaties met een geldig Nederlands vakbekwaamheidsdiploma weer de mogelijkheid om 1 dagdeel aan nascholingspunten te verdienen bij het schriftelijk examen dat aan het einde van de dag door het EVM wordt afgenomen. De prijs per persoon voor deelname bedraagt €95,00 (excl. BTW). Indien u hier graag aan deel wenst te nemen, gelieve dit duidelijk aan te geven bij uw aanmelding, met vermelding van het nummer van uw vakbekwaamheidsdiploma. U kunt uw punten aanbieden voor bijschrijving bij het EVM of het CPMV.

Indien u niet meedoet aan het examen, zijn er geen inschrijvingskosten van toepassing.

AANMELDFORMULIER (BEZOEKER) KILLGERM INFODAGEN 2019

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met dank aan onze GOLD Sponsors:

Met dank aan onze SILVER Sponsor:

Met dank aan onze BRONZE Sponsors:

Met speciale dank aan:

Wij raden u aan om onze nieuwsbrieven en social media (Facebook & Twitter) goed in de gaten te houden. Op die manier mist u geen enkele update! Moest u met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons kantoor op het nummer +32 (0)14 44 22 74 of door een mailtje te sturen naar marketing-benelux@killgerm.com.