Killgerm vindt kennisoverdracht erg belangrijk en organiseert daarom om het jaar de “Killgerm Infodagen“: een tweedaags evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en relevante thema’s binnen de plaagdiermanagement branche. Het evenement wordt georganiseerd op twee verschillende locaties: over het algemeen doorgaans regio Apeldoorn en regio Tilburg.

De dagen worden gevuld met interessante lezingen over diverse onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Tijdens de pauzes krijgen de bezoekers de gelegenheid om een 15- à 20-tal stands van fabrikanten, toeleveranciers, opleidingsinstituten en brancheverenigingen te bezoeken. Na afloop kunnen de deelnemers een toets afleggen om bij goed resultaat nascholingspunten (of dagdelen) bij te schrijven voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

KILLGERM INFODAGEN 2019

De Killgerm Infodagen 2019 zullen plaatsvinden op de volgende data en locaties:

Meer informatie, zoals o.a. het dagprogramma, zal zeer spoedig bekend gemaakt worden op deze pagina.

Indien u zich al wenst aan te melden voor het event om verzekerd te zijn van een plekje, dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen.

AANMELDFORMULIER (BEZOEKER) KILLGERM INFODAGEN 2019

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)DATUM VAN DEELNAME:

WOENSDAG 17 APRIL 2019 (APELDOORN)DONDERDAG 18 APRIL 2019 (TILBURG)


DEELNAME EXAMEN:

JANEEN


NUMMER VAKBEKWAAMHEIDSDIPLOMA:CAPTCHA CODE (vul de tekens in):
captcha

Wij raden u aan om onze nieuwsbrieven en social media (Facebook & Twitter) goed in de gaten te houden. Op die manier mist u geen enkele update! Moest u met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons kantoor op het nummer +32 (0)14 44 22 74 of door een mailtje te sturen naar marketing-benelux@killgerm.com.