Killgerm vindt kennisoverdracht erg belangrijk en organiseert daarom om het jaar de “Killgerm Infodagen“, een tweedaags evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en relevante thema’s binnen de plaagdiermanagement branche. Het evenement wordt georganiseerd op twee verschillende locaties: over het algemeen doorgaans regio Apeldoorn en regio Tilburg.

Het dagprogramma is voor beide locaties nagenoeg identiek. Op deze manier hopen wij de bezoeker een gunstige geografische keuze te kunnen bieden. De dagen worden gevuld met interessante lezingen over diverse onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Tijdens de pauzes krijgen de bezoekers de gelegenheid om een 15- à 20-tal stands van fabrikanten, toeleveranciers, opleidingsinstituten en brancheverenigingen te bezoeken. Na afloop kunnen de deelnemers een toets afleggen om bij goed resultaat nascholingspunten (of dagdelen) bij te schrijven voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

We kunnen wederom terugblikken op een succesvolle editie van de Killgerm Infodagen 2017!

De presentaties van alle sprekers hebben wij beschikbaar gemaakt als naslagwerk voor alle aanwezigen (en uiteraard ook voor diegenen die niet aanwezig konden zijn).

  • Om de presentatie van Bob van den Brink over de NIEUWE WET NATUURBESCHERMING te raadplegen, klikt u HIER
  • Om de presentatie van Johannis Vogelaar over HONINGBIJEN te raadplegen, klikt u HIER
  • Om de presentatie van Herwig Leirs over ZOÖNOSEN te raadplegen, klikt u HIER
  • Om de presentatie van Michel Wimmers over INSECTICIDEN (update BAYER) te raadplegen, klikt u HIER
  • Om de presentatie van Michel Wimmers over RODENTICIDEN (update BAYER) te raadplegen, klikt u HIER

De Killgerm Infodagen 2017 werden mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van onderstaande sponsoren. Killgerm wenst alle sponsoren hartelijk te danken voor hun steun en vertrouwen!

Wij raden u aan om onze nieuwsbrieven en social media (Facebook & Twitter) goed in de gaten te houden. Op die manier mist u geen enkele update! Moest u met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons kantoor op het nummer +32 (0)14 44 22 74 of door een mailtje te sturen naar marketing-benelux@killgerm.com.