Killgerm vindt kennisoverdracht erg belangrijk en organiseert daarom om het jaar de “Killgerm Infodagen“: een tweedaags evenement voor alle Pest Control Professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen en relevante thema’s binnen de plaagdiermanagement branche. Het evenement wordt georganiseerd op twee verschillende locaties: over het algemeen doorgaans regio Apeldoorn en regio Tilburg.

De dagen worden gevuld met interessante lezingen over diverse onderwerpen die met ons vakgebied te maken hebben. Tijdens de pauzes krijgen de bezoekers de gelegenheid om een 15- à 20-tal stands van fabrikanten, toeleveranciers, opleidingsinstituten en brancheverenigingen te bezoeken. Na afloop kunnen de deelnemers een toets afleggen om bij goed resultaat nascholingspunten (of dagdelen) bij te schrijven voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

De eerstvolgende editie van de Killgerm Infodagen zal plaatsvinden in april 2019. De exacte data en locaties zullen spoedig bekend gemaakt worden.

De Killgerm Infodagen 2017 werden mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van onderstaande sponsors:

Wij raden u aan om onze nieuwsbrieven en social media (Facebook & Twitter) goed in de gaten te houden. Op die manier mist u geen enkele update! Moest u met vragen zitten, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons kantoor op het nummer +32 (0)14 44 22 74 of door een mailtje te sturen naar marketing-benelux@killgerm.com.