Killgerm is niet alleen uw productleverancier, maar streeft er ook naar uw KENNIS-leverancier te zijn. Daarom bieden wij vanuit Killgerm Training diverse opleidingen en nascholingen aan waarin een breed scala aan onderwerpen aan bod komt.

Tijdens de maanden juli en augustus vinden er geen opleidingen of nascholingen plaats. Vanaf september zal o.a. de opleiding “Bestrijdingstechnicus (BT) – nieuwe stijl” opnieuw opgestart worden en zal een completer aanbod aan nascholingen op verschillende locaties te raadplegen zijn, mits de omstandigheden gunstig blijven en het toelaten. Wij houden sowieso vinger aan de pols en zullen elke update via onze mailings en website bekendmaken. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via training-benelux@killgerm.com.

COVID-19 RICHTLIJNEN

Bij verkoudheidsklachten, benauwdheid of verhoging van lichaamstemperatuur (vanaf 38°C) is het niet toegestaan om deel te nemen aan onze nascholingen (ook niet wanneer een gezinslid deze symptomen vertoont). Wij vertrouwen op eenieders gezond verstand en rekenen hierbij ook op ieders begrip en medewerking.

Algemene hygiënerichtlijnen:

  • Schud geen handen
  • Houd altijd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  • Zorg dat je fit bent: neem genoeg rust en zorg voor goede voeding en persoonlijke hygiëne
  • Was regelmatig je handen met water en zeep en gebruik papieren handdoekjes
  • Gebruik handdesinfectiegel wanneer water en zeep niet beschikbaar zijn
  • Moet je toch hoesten of niezen, doe dat aan de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en deponeer ze in een afsluitbare vuilbak
  • Gebruik je eigen schrijfgerei

OPLEIDING
BESTRIJDINGSTECHNICUS (BT)
nieuwe stijl

OPLEIDING
LEERLING BESTRIJDINGSTECHNICUS

NASCHOLING
VLEERMUIZEN (+ AVONDPROGRAMMA)

NASCHOLING
VOGELWERING & VALKENIEREN

NASCHOLING
RATTEN ACADEMY

NASCHOLING
STEENMARTERS IN DE PRAKTIJK

NASCHOLING
MOLLEN & WOELRATTEN

NASCHOLING
IPM DOEN

NASCHOLING
VERANTWOORD & DUURZAAM BEHEERSEN
VAN BRUINE RATTEN EN MUIZEN

NASCHOLING
AUDITEREN IN FOOD

NASCHOLING
ALGEMENE VEILIGHEID
VOOR BESTRIJDINGSTECHNICI

NASCHOLING
COMMUNICATIETECHNIEKEN