Dit zijn de door Killgerm georganiseerde bijeenkomsten die plaatsvinden zonder nascholingspunten, ook bekend onder de noemer “ontbijtsessie”.

EXCLUSIEVE ONTBIJTSESSIES: XIGNAL + PESTSCAN

Duurzaam plaagdiermanagement volgens de principes van het Integrated Pest Management waarbij ontzorging van de klant centraal staat. Steeds vaker komt er vanuit de eindgebruiker de vraag om dit te realiseren. Bent u nog niet helemaal zeker of overtuigd van de nieuwste digitale monitoring solutions en tools? Kom dan zeker naar één van onze exclusieve ontbijtsessies en ontdek de vele mogelijkheden die de Xignal Solution van Dimo Systems u kan bieden, zoals o.a. een probleemloze integratie met de zeer populaire PestScan software. Naast het theoretisch gedeelte bieden we u uiteraard ook de kans om aan de slag te gaan met het systeem zodat u zelf het gebruiksgemak kunt ervaren.

Gastsprekers:

  • Jan Smits (PestScan)
  • Maarten Crezée (Dimo Systems)

Data & locaties:

  • Woensdag 7 maart – Van der Valk Hotel ZWOLLE (NL)
  • Woensdag 14 maart – Van der Valk Hotel BEVEREN (BE)
  • Dinsdag 20 maart – Van der Valk Hotel EINDHOVEN (NL)

PROGRAMMA:
08u00 – 09u00: ontbijtbuffet
09u00 – 10u00: sessie 1 (PestScan)
10u00 – 10u15: koffiepauze
10u15 – 11u00: sessie 2 (Xignal Solution)
Einde sessie uiterlijk 11u30.

Inschrijven? Meld u nu aan via marketing-benelux@killgerm.com of telefonisch: +32 (0)14 44 22 74.

Inschrijvingskosten (incl. uitgebreid ontbijtbuffet + uw certificaat van deelname): € 90,00 p/p (ex. BTW).

Er kunnen maximaal 20 personen per sessie deelnemen* dus wees er snel bij! De aanmeldingen komen binnen op het “first come, first served” principe.

*Bij minder dan 10 aanmeldingen zijn wij genoodzaakt de desbetreffende sessie te annuleren.

Hopelijk tot snel in Zwolle, Beveren of Eindhoven!

Dit zijn de door Killgerm georganiseerde bijeenkomsten waarbij wij de deelnemers de mogelijkheid bieden een schriftelijk examen (CPMV) af te leggen en zo nascholingspunten (dagdelen) te behalen voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

ER ZIJN MOMENTEEL GEEN GEPLANDE TRAININGEN.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze workshops en trainingen? Is er een onderwerp dat u graag behandeld wenst te zien, maar dat volgens u nog niet aan bod is gekomen? Heeft u behoefte aan een interne training voor uw medewerkers bij u op het bedrijf? Laat het ons gerust weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een gepaste oplossing!

e: marketing-benelux@killgerm.com
t: +32 (0)14 44 22 74

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht