Dit zijn de door Killgerm georganiseerde bijeenkomsten die plaatsvinden zonder nascholingspunten, ook bekend onder de noemer “ontbijtsessie”.

EXCLUSIEVE ONTBIJTSESSIE: WASPBANE – WOENSDAG 11 JULI 2018

VAN DER VALK HOTEL GILZE | KLEIN ZWITSERLAND 8, 5126 TA GILZE

Wespen… Eigenlijk kennen we maar één oplossing voor dit probleem, namelijk het nest bestrijden. Maar wespen zijn ontzettend nuttig en het is dus niet altijd noodzakelijk om het complete volk te doden. Er is nog een manier om wespen te beheersen en dat is met de WaspBane: een wespenval die niet willekeurig wespen vangt, maar juist die wespen die voor een probleem kunnen gaan zorgen. Het volk kan dan worden gespaard en het vele nuttige werk blijven doen.

Gastspreker Mark van den Akker (Wespenbeheer.nl) maakt ons tijdens deze exclusieve sessie wegwijs in het gebruik van deze unieke val.

PROGRAMMA:
08u00 – 09u00: ontbijtbuffet
09u00 – 10u00: sessie 1
10u00 – 10u15: koffiepauze
10u15 – 11u00: sessie 2
Einde uiterlijk 11u30

INSCHRIJVEN?
Meld u nu aan via marketing-benelux@killgerm.com of telefonisch via +32 (0)14 44 22 74.

INSCHRIJFKOSTEN incl. heerlijk ontbijtbuffet + certificaat van deelname: € 35,00 p/p (ex. BTW).

Er kunnen maximaal 20 personen* per sessie deelnemen, dus wees er snel bij! De aanmeldingen komen binnen op het “first come, first served” principe.

*Bij minder dan 10 aanmeldingen zijn wij genoodzaakt de sessie te annuleren.

Indien u nog vragen zou hebben over bovenstaande informatie, aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Dit zijn de door Killgerm georganiseerde bijeenkomsten waarbij wij de deelnemers de mogelijkheid bieden een schriftelijk examen (CPMV) af te leggen en zo nascholingspunten (dagdelen) te behalen voor hun vakbekwaamheidsdiploma.

ER ZIJN MOMENTEEL GEEN GEPLANDE TRAININGEN.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze workshops en trainingen? Is er een onderwerp dat u graag behandeld wenst te zien, maar dat volgens u nog niet aan bod is gekomen? Heeft u behoefte aan een interne training voor uw medewerkers bij u op het bedrijf? Laat het ons gerust weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een gepaste oplossing!

e: marketing-benelux@killgerm.com
t: +32 (0)14 44 22 74

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijf (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht