NASCHOLING COMMUNICATIETECHNIEKEN

Communiceren: we doen het allemaal. We denken dat we goed communiceren maar vaak komt de boodschap tijdens een gesprek niet helemaal over zoals we bedoeld hadden. Tal van oorzaken zijn hiervoor te noemen, denk maar aan het moment waarop een gesprek plaatsvindt, de omgeving of andere storende elementen die hier invloed op kunnen hebben.

Het kan ook voor een deel te wijten zijn aan verkeerde aannames of het simpelweg moeilijk vinden om een boodschap over te brengen. Hierbij kan onzekerheid een rol spelen, of het niet goed kunnen inschatten van het type persoon met wie je moet communiceren. Vaak hebben we te maken met verschillende soorten klanten. De ene klant wil alleen de grote lijnen, de andere juist alle details. De ene is heel doortastend en snel in handelen terwijl de andere het nodig vindt om alle medewerkers te informeren en uitgaat van alles samen doen. In deze training zal hier aandacht aan besteed worden op basis van DISC.

Als servicemedewerker ben je eigenlijk de ambassadeur van jouw bedrijf. Je bent met andere woorden zowel het eerste aanspreekpunt als het visitekaartje van het bedrijf. Waar moet je allemaal op letten en hoe doe je dat? Realiseer je dat jij het verschil kan maken en lukt het je ook?

Wil je jouw communicatietechnieken naar een hoger niveau tillen? Dan is deze nascholing ideaal om dit te doen! Naast theorie zullen er veel praktijkoefeningen zijn in de vorm van discussies, voorbeelden en cases. Hiermee willen we alle deelnemers voldoende handvatten geven om daadkrachtig, zelfverzekerd en trots met een opdrachtgever te kunnen communiceren en zo een gezamenlijk doel te bereiken.

Bovendien zal er ruim aandacht besteed worden aan het rapporteren van werkrapporten en adviezen:

  • Hoe rapporteer je?
  • Hoe omschrijf je de adviezen en aandachtspunten?
  • Hoe zorg je ervoor dat de opdrachtgever de adviezen gaat opvolgen?

Na het volgen van deze nascholing zullen de cursisten beter gesprekken kunnen voeren met de juiste personen, op het juiste niveau in het belang van het bedrijf, dienst of product.

Deze nascholing wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma. Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DEELNAMEKOST: € 250,00 p/p (ex. BTW)

Let op: er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan deze nascholing.

DATA & LOCATIES

Donderdag 10 juni 2021 – De Huyskamer (Gilze)

AANMELDEN

  • Tijdens onze opleidingen en nascholingen kunnen sfeer-, groeps- en/of portretfoto’s gemaakt worden voor publicatie op onze website, social media (Facebook, Twitter, LinkedIn), in onze digitale nieuwsbrieven en/of in gedrukte media (flyers, Pest Control News magazine, e.d.). Killgerm Training wil graag op voorhand uw toestemming vragen voor het publiceren van foto’s waarop u herkenbaar in beeld bent. Dit betekent dat Killgerm Training de gemaakte foto’s kan publiceren of op een andere manier openbaar maken en dat u geen beroep doet op uw portretrecht. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment weer intrekken door een mailtje te sturen naar training-benelux@killgerm.com.